fbpx

Įmonė „Specagra“ mini 25 metų sukaktį ir kviečia švęsti kartu. Gegužės 17 dieną, nuo 10 iki 15 val., panevėžiečiai, miesto svečiai ir įmonių atstovai laukiami adresu S. Kerbedžio g. 9, kur įsikūrusi viena iš „Specagra“ parduotuvių. Šią dieną lankytojai iš arti galės susipažinti su naujausiomis technologijomis, įvairia technika, elektriniais mopedais, darbo įrankiais ir drabužiais bei pasivaržyti dėl vertingų prizų.

Šventė visiems

„25 metus darome tai, kas mums patinka ir stengiamės daryti tai geriausiai. Augame savo žiniomis ir sprendimų įvairove. Siekiame būti ne tik arčiau ūkininkų, bet ir miestiečių, vietos įmonių, todėl atvirame renginyje būtent jiems norime pristatyti tai, kuo galime dalintis – įvairiomis tvirtinimo detalėmis, įrankiais, žolės pjovimo technika ir kita įranga. Parodysime alternatyvius sprendimus, supažindinsime su mūsų parduodama produkcija ir mielai atsakysime į visus iškilusius klausimus. Laukiame visų“, – į penktadienį vyksiantį renginį kviečia bendrovės „Specagra“ atsarginių dalių skyriaus vadovas Evaldas Černys.

Įrankiai kiekvienam

Šį penktadienį gyventojų lauks įdomi pažintis. Specialistai pristatys žinomų ir jau įvertintų gamintojų „King Tony“ mechaninius įrankius, „Mighty Seven – M7“ darbo įrankius, kurie iš kitų išsiskiria kokybe ir ilgaamžiškumu. Visi „M7“ įrankiai ir prietaisai yra patikimi ir patogūs, su jais sunkūs darbai virsta lengvai įveikiamais. Įrankius galima pritaikyti įvairiems darbams – nuo serviso veiklos iki statybų.  Šie produktai turi ISO bei CE sertifikatus.

Laukia dovana

Akumuliatorinis „ M7“ darbo įrankis atiteks ir vienam iš šventės dalyvių, tik dėl jo reikės pasivaržyti.

„Tą dieną ruošime mini varžybas. Kaip dirba akumuliatorinis įrankis „M7“ šventės dalyviai galės išbandyti ratų nuėmimo ir uždėjimo rungtyje. Geriausią laiką parodęs dalyvis bus apdovanotas būtent šiuo įrankiu, kad ir toliau galėtų juo naudotis savo namuose, garaže ar darbe“, – sakė E. Černys.

Darbo apranga ir apšvietimas

Atvirų durų dieną svečiai galės susipažinti su itin aukštos kokybės darbo aprangos ir avalynės prekiniu ženklu „Beeswift“, kuris pasižymi ilgaamžiškumu, komfortu ir ypač plačiu asortimentu.

Bendrovėje „Specagra“ galima įsigyti ir vieno iš pasaulio bendrojo apšvietimo lyderių „Ledvance“ gaminių.

„Prekinis ženklas „Ledvance“ siūlo platų LED šviestuvų asortimentą, išmanius apšvietimo sprendimus, pažangias LED lemputes ir tradicinius šviesos šaltinius. Jis turi daug modifikacijų – nuo namų iki servisų, ar fermų apšvietimo. O išskirtinumas tas, kad šviestuvai yra apsaugoti nuo agresyvaus išorės poveikio“, – paaiškino E. Černys.

Vejos pjovimo traktoriukai ir elektriniai mopedai

Penktadienį bus pristatyti ir amerikiečių gamintojo „Snapper“ traktoriukai, kurie puikiai tinka bet kokiems vejos pjovimo ir sodo darbams, taip pat nulinio apsisukimo, ypatingai manevringas, veržlus ir komfortiškas pagalbininkas profesionalams –  traktoriukas „Ferris“.

Bendrovė „Specagra“ ne pirmus metus sėkmingai prekiauja ir elektriniais triračiais bei keturračiais mopedais, kurie keliauti leidžia ekonomiškiau ir ekologiškiau, neatsisakant komforto ir saugumo. Šią transporto priemonę jau itin pamėgo vyresnio amžiaus asmenys, žmonės su negalia ar turintys sveikatos sutrikimų dėl kurių sunku vaikščioti.

Parduotuvėje galima rasti ir elektrinių mopedų skirtų gabenti iki 200 kg sveriančius krovinius.

„Tai pagalbininkas didesnėse įmonėse ar teritorijose, kur dažnai įvairius daiktus reikalinga perkelti iš vienos vietos į kitą. Šios transporto priemonės ypač pasiteisino gyvulių, arklių ūkiuose kur vengiama vidaus degimo variklio garso, taip pat kaimo turizmo sodybose arba, pavyzdžiui, didesniuose šiltnamiuose, kad nebūtų bereikalingų išmetamųjų dujų“, – pasakojo E. Černys.

 

Su šiais ir kitais bendrovės „Specagra“ parduodamais įrenginiais kviečiame susipažinti jau šį penktadienį, gegužės 17 dieną, nuo 10 iki 15 val., S. Kerbedžio g. 9 įsikūrusioje parduotuvėje.

Daugiau informacijos galima rasti mūsų puslapyje www.specagra.lt arba pasiteirauti telefonu +370 695 5377